Wat kun je doen met neuszalven?

Liam Kok

U kunt hen als actuele oplossing evenals als masker, in een wond, en voor een noodsituatiesituatie gebruiken. U kunt hen met de vingers of uw tong, of een spuit toepassen. Ik heb verscheidene posten op dit onderwerp en ik probeer altijd om het te beschrijven, zo alstublieft terug verwijzen. Dies mag aufschlussreich sein, im Vergleich mit Voorhuidontsteking Hond Vitamine C Bijvoorbeeld, wanneer ik over neuszalven schrijf, houd van ik de volgende woorden (aangezien ik om nuttig heb gevonden te zijn) aan te brengen: „In geval van nood gebruikt de situatie, uw mond en tong om een oplossing van 100mg van benzocaine in uw neuspassages 1 minuut zacht te duwen, dan spoeling de oplossing met water.“ Ik zal dan de rest van mijn blog gebruiken om het andere materiaal te verklaren dat ik zal gebruiken. Als u meer op het onderwerp zou willen lezen, stel ik voor dat u ook mijn andere posten leest: Wat is benzocaine? Hoe te om het te gebruiken? Mijn gedachten op actuele zalven Wat moet ik aan een patiënt geven? Een patiënt kan een zalf bij de markt willen kopen. Nochtans, zouden zij kunnen niet weten dat een aantal ingrediënten (met inbegrip van alcohol, glycerine, en silicone) aan het product moeten worden toegevoegd om het efficiënt te maken. succesvol te zijn, een zalf die niet efficiënt is moet worden verdund alvorens wordt verkocht in de markt. De beste manier om dit te doen is een tweede gemaakte zalf te hebben en deze die tweede zalf te hebben wordt getest om te zien of is het efficiënt. U kunt dit thuis doen. Maak uw eigen product. Vaak zie ik mensen een zalf van de markt kopen om slechts te weten te komen dat de zalf die zij teveel alcohol, teveel glycerine heeft hebben gekocht, of dat de gebruikte olie te dun is. Er zijn een aantal maatregelen u kunt treffen alvorens u een zalf op uw lichaam, maar het alle begin met het maken van uw eigen product zet. Maak uw eigen neuszalf. Das unterscheidet es von sonstigen Produkten wie beispielsweise neuszalf. Het is zeer gemakkelijk. Hier is hoe: Eerst hebt u wat zout nodig. U kunt zout bij uw lokale supermarkt vinden. Het kan overzees zout of enkel lijstzout worden genoemd. Het is niet zeer duur. Het zal voor enkel één gebruik genoeg goed zijn. Ten tweede, hebt u een container nodig om uw zout op te slaan. Ik gebruik een plastic fles.