About me

Liam Kok

Mijn vader altijd vertelde me, „u zult uw neus aan uw voordeel“ kunnen gebruiken. Dit was mijn droom, de kwaliteit en de lengte van mijn neus kunnen controleren!

Toen I eerst mijn onderzoek naar een product begon om mijn neus te helpen, wist ik niet het waar te beginnen. Dan kwam mijn vriend Jef van Vliet die voor de Zenuwkliniek in Amsterdam werkte. Hij was geinteresseerd in een product dat ik had geprobeerd, wat hij ook nooit had vernomen, maar de gedachte zou een groot kandidaat aan test zijn. Als jonge mens, kon ik niet begrijpen waarom hij neuszalven zou kopen die niet werkten. Dat is toen ik begon meer over natuurlijke oplossingen aan het neusprobleem te leren.

Wij kwamen te weten dat de zuster van Jef aan neusbindweefselvermeerdering, een ziekte leed die bovenmatige vloeistof om in de neuspassages veroorzaakt op te bouwen, die allergieën, sinusitis, en ademhalingsproblemen konden veroorzaken.

Ik wilde altijd dit doen omdat ik hoorde er niet veel informatie over deze was. Ik kwam over deze van een artikel op een youtubekanaal te weten over „Tong en Keelbesmettingen“ waar zij hen in neuschirurgie gebruikten. Ik heb geen idee hoe deze eigenlijk werken, maar ik ben vrij zeker het eerste ding het neusslijm is verondersteld worden gebruikt om het slijm van de binnenkant van de neus schoon te maken is.

Als u in het gebruiken van hen in een regelmatige medische procedure geinteresseerd bent of wanneer u een verpleegster bent, adviseer ik u sterk om het volgende artikel te lezen. U zult een leren en ik waarborg het voor u zal werken, omdat het in de heel wat ziekenhuizen is getest en het voor hen werkte. Ik heb voor maanden op onderzocht hoe te om hen te gebruiken en ik kwam over dit artikel.

Mijn Ebook, die „Mond aan Mond“ wordt genoemd is beschikbaar hier in het Nederlands. Als u om het even welke vragen hebt of enkel wilt babbelen, kunt u de vorm hier gebruiken. Als u een diepgaande verklaring van waarom dit werk zoekt of om het even welke commentaren hebt, te sluiten aan zich gelieve bij ons in het forum. Het beste ding moet het een poging geven, werkt het! En u moet zelfs niet naar Amsterdam gaan.

De mond aan Mond is een reeks over mijn Nederlandse blog waar ik neus en mondelinge zorgkwesties bespreek en ik zal het elke dag met nieuwe posten en interessante dingen bijwerken ik over kom. Als u deze blog zou willen steunen, kunt u een overzicht in iTunes of Google Play intekenen en verlaten. Deze week word ik aangesloten bij door Nederlander, blogger die me aan het concept neuszalven introduceerde en het schijnt hij niet op om het even welk ogenblik spoedig ophoudt. Dit is zijn eerste post: „Mond aan Mond – het neusproduct.“ Aangezien u van deze post kunt zien heeft hij een groot inzicht op hoe een neuszalf werkt hoe te om het correct te gebruiken en wat het verschil tussen de neus en mondelinge producten is. En dit is wat hij met u deelt.

In sociale media, kunt u me in de #1-positie inzake Twitter vinden. Ik heb ook een Twitter-rekening die niet mijn hoofd is, is het een rekening genoemd #1NasalOintment. Het beste deel over die rekening is dat het al mijn artikelen, video's en dergelijke bevat. Zo is het een grote plaats om te zien wat ik ongeveer schrijf en wat ik om aan de gemeenschap probeer te brengen. Ik heb ook een partij aan mijn blog gewerkt die nu vrij aardig kijkt aangezien het een klein beetje meer van mijn persoonlijkheid toont, dievan ik werkelijk geniet doend.

Q: Uw blog is in het Nederlands, waarom?

A: Mijn taalvaardigheden zijn vrij veel op pari met mijn Engels. Ik moet zeggen dat het ook werkelijk aardig is dat het een Nederlandse taalblog is! Als ik zich aan het Engels of Amerikaan moest bewegen, zou het een bizar beetje zijn, en ik zou vinden als ik nooit in een vreemde taal volledig comfortabel zou zijn.